fredag, maj 14, 2010

Urinterapi

Förintelseförnekaren Lars Adelskogh spelar en viktig roll i Mohamed Omars nätverk i vilket han bidrar med texter och föreläsningar. Då handlar det ofta om förnekandet av folkmordet på judar under andra världskriget och om påstådda judisk konspirationer, men frågan är om Adelskoghs inflytande begränsar sig till det området.

I den insomnade högerextrema new age-tidskriften Nexus (#2/1999) rekommenderade Adelskogh att man skulle göra det till en rutin att dricka sitt eget kiss varje dag.
En föraktad kroppsvätska är i själva verket ett utmärkt läkemedel mot mängder av sjukdomar och en hälsostärkare i största allmänhet. Drick din egen urin och bli frisk!
Kan det vara så att Antisionistiska partiet och Studiegruppen Aguéli inleder möten med en shot "föraktad kroppsvätska" eller håller man sig till Adelskoghs "expertkunskaper" när det gäller "judiska lögner"?

5 kommentarer:

Simon sa...

"Vid vissa sjukdomar blir urinen tjock, skarp och skenbart omöjlig att förtära. Man bör försöka utnyttja denna urin, även om det verkar svårt. Tjock och ringa urin kan innehålla mineralsalter och andra kroppsegna värdefulla ämnen. Skölj ned med mycket vatten!"

:-O

Jonathan Leman sa...

Jag vet, priceless.

MMLK sa...

Leman, var en man och erkänn att du tog "nyheten" från Flashback.

https://www.flashback.org/t209772

Jonathan Leman sa...

MMLK,

jag ser egentligen inte detta som en nyhet och har känt till det här länge. Jag läste det inte först på flashback.

Sam sa...

Urinterapins pionjär på 1900-talet var engelsmannen John Armstrong, som botade sig själv från tuberkulos med urin. Han skrev sedan boken The Water of Life.
Hahaha! Fantastiskt!